George Woodham

George Woodham LLB (Breda, 1978) werkt sinds een jaar als freelance journalist, voornamelijk als redacteur van een van de meest besproken en hoogst gewaardeerde televisieprogramma’s op de publieke omroep. Daar maakt hij nieuwsitems, neemt interviews af, doet voice-overs en bereidt hij de live-televisieuitzendingen voor.

Geïnspireerd door wijlen Hans van Mierlo werd hij eind vorige eeuw lid van D66. Die partij deelt echter niet langer haar eigen waarden, noch die van George (macht naar de burger via directe democratie en vrijheid voor eenieder).

In 2017 gingen George zijn ogen open voor de enorme leugens op de allergrootste thema’s die in de media en op scholen en universiteiten werden verkocht als waarheid en is hij uiterst bewust geraakt van hoezeer de Westerse en daarmee ook de Nederlandse manier van leven in haar voortbestaan wordt bedreigd.

Sindsdien is het zijn levensmissie dat gevaar te bezweren en ervoor te zorgen dat zijn twee jonge zoons in vrijheid en absolute zelfbeschikking kunnen leven.

Dientengevolge is hij voorafgaand aan zijn huidige loopbaan zeer actief geweest als coördinator en aanvoerder van vrijwilligers van Forum voor Democratie (FVD) en smeedde hij saamhorigheid en daadkracht onder hen die weliswaar wel al gelijkgestemd waren, maar nog geen eenheid vormden. Hij voerde daarnaast ook campagne als lijsttrekker tijdens de Gemeenteraadsverkiezingen. George is niet langer actief voor FVD.

Daarnaast is hij voor velen een bekend gezicht tijdens coronademonstraties, waar hij vaak gevraagd wordt als gastheer op te treden en bijvoorbeeld ook het boerenprotest van maart 2023.